Detox bindevævsmassage med sugekopper

Bindevævsmassage/vendepunktmassage blev udviklet i 1929 af Elisabeth Diecke pga. selvbehandling af årebetændelse, hvor der skete en hurtig bedring. 

Bindevævet udgør mere end 50% af kroppens vægt og findes bl.a. i underhuden, rundt om muskler, knogler, nerver og organer.

Bindevævsmassage med sugekopper er en gammel og effektiv massageform som løsner spændinger, fremmer afgiftning af kroppen for toksiner, fjerner cellulitis og bruges som støttende terapi for vægttab. Ud over det, giver sugekopmassage en dybdegående og opstrammende effekt. Det kan ses på huden kort tid efter. 

Reststoffskifte produkter ophobes i bindevævet og kan danne urinsur gigt, ødemer, rygsmerter, muskelspændinger, fibromyalgi, dårligt kredsløb, vægtøgning, psykiske ubalancer og m.m.

Jeg bruger en massageolie, som er baseret på avokadoolie, mandelolie og æteriske olier efter egen opskrift. Det er en mild, plejende og varmende olie til at smøre kroppen med. Er med til at fremme kredsløbet og har en "anti age" effekten.

Det er en helkropsmassage hvor transporten af affaldsstofferne øges gennem lymfebaner/knuder.

For at kunne opnå de bedste resultater, anbefales der 10-turs bindevævesmassage, især ved forhøjet indtagelse af medicin, kaffe, cigaretter og ved nedsat immunforsvar.